Θεατρικό 2012

Τον Ιούνιο του 2012, η θεατρική ομάδα του σχολείου μας, ανέβασε ένα ακόμα θεατρικό έργο: "Οι Γερμανοί ξανάρχονται". Η παράσταση ήρθε να προστεθεί σε μια μακριά αλυσίδα θεατρικών παραστάσεων που ανέβηκαν τα προηγούμενα χρόνια: 

"Οι γαμπροί της ευτυχίας", "Μερικοί το προτιμούν κρύο", "Ο Μπακαλόγατος" , "Οι φοιτητές", "Ξύπνα Βασίλη", "Ο τοπικός παράγοντας" , "Ο Ποπολάρος".

Οι παραστάσεις δίνονται λίγο μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρκετές φορές έχουν δοθεί παραστάσεις και το καλοκαίρι, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Τρεις από τις παραστάσεις αυτές (Οι φοιτητές, Ο τοπικός παράγων καθώς και το Ξύπνα Βασίλη) έχουν βραβευθεί σε σχολικούς θεατρικούς αγώνες. Επίσης, καθαρά επετειακές παραστάσεις για τις σχολικές εορτές  όπως "Η Έξοδος" και το "Μεγάλο μας Τσίρκο".

Βασικοί συντελεστές στις θεατρικές παραστάσεις, εκτός βέβαια από τους μαθητές που παίζουν, είναι όλα αυτά τα χρόνια, οι καθηγήτριες Ρεγγίνα Μαρκέτου και Ρίτα Μουρελάτου, συνεπικουρούμενες από το Λεφτέρη Σταματελάτο αλλά και πολλούς άλλους συναδέλφους που εναλλάσσονται σε βοήθειες και συμμετοχές. Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της τελευταίας παράστασης:

http://gym-lixour.kef.sch.gr/attachments/article/38/%CE%9F%CE%B9%20%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%20%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9,%20%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1.doc

Σχετικά...

Εδω εμφανίζονται όλα τα άρθρα σχετικά με τις σχολικές γιορτές που πραγματοποιεί το σχολείο μας